Web stranica Zavoda za javno zdravstvo Dubrovačko-neretvanske županije (Web site of The Institute of Public Health of Dubrovnik - Neretva County)

Adriano Bratović

Sažetak


  Uz informacije i usluge karakteristične zavodima, kao što su aktualnosti, mjerenja čistoće mora i plaža, ispitivanja kakvoće namirnica, zraka, pitkih i otpadnih voda, peludne prognoze, idr., stranice nude opće informacije o ustrojstvu, odjelima i ispostavama zavoda. Na stranicama se također mogu  pronaći godišnji pregledi i prikazi programa i aktivnosti zavoda, Vjesnici, Zdravstveno-statistički ljetopisi i druge on-line publikacije. 
          Šarm prelijepog Dubrovnika protkan je kroz web stranice, a u rubrici “Nekad u Dubrovniku”, vidljive su spone i korijeni koji povezuju nekadašnje i današnje javno-zdravstvene aktivnosti i praksu.
          Vrijedno je napomenuti kako su sve teme i usluge i nadalje dostupne putem vidljivih linkova i sličica, a velika je pažnja posvećena izradi dizajna i strukture stranica kako bi obilje informacija bilo što dostupnije posjetiteljima. 

Cijeli tekst:

PDF

##plugins.generic.referral.referrals##

  • ##plugins.generic.referral.all.empty##


Hrvatski časopis za javno zdravstvo, ISSN 1845-3082, Otvoreni pristup - autori zadržavaju autorsko pravo uz obavezu navođenja izvora u slučaju citiranja