Stručni sastanci u Hrvatskom zavodu za javno zdravstvo (Professional meetings in Croatian National Institute of Public Health)

Tomislav Benjak

Sažetak


Osnovne informacije o sastancima:

Nakon niza godina, na inicijativu mlađih specijalista i znanstvenika iz Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo te uz podršku znanstvene jedinice Zavoda, ponovno su pokrenuti javnozdravstveni stručni sastanci u Hrvatskom zavodu za javno zdravstvo. Njihov osnovni cilj je unapređenje znanstveno stručne djelatnosti te razmjena saznanja o najnovijim dostignućima, istraživanjima i projektima te vijestima o održavanju najvažnijih kongresa i simpozija.

U prvoj godini provođenja stručnih sastanaka predviđeno je da iz svake službe Zavoda bude predstavljena  neka najzanimljivija aktualna tema po izboru pokretača sastanaka, a kasnije će se teme birati prema javnozdravstvenim prioritetima i trenutnoj stručnoj važnosti i zanimljivosti.Održavanje sastanaka u prvoj godini provođenja predviđeno je svakog posljednjeg utorka u rujnu, listopadu i studenom 2008. godine te u ožujku, travnju i svibnju 2009. godine. Sastanci bi se održavali u Amfiteatru u Rockefellerovoj 2 početkom u 13h i trajanjem oko 1h i 30 min. Prezentacijski dio traje najviše 30 min, a ostatak vremena je predviđen za raspravu. S obzirom na njihov sadržaj, sastanci su otvoreni za javnost a sudjelovanje kolega iz drugih institucija i sektora više je nego poželjno. Svi sastanci biti će bodovani od Hrvatske liječničke komore, Hrvatske komore medicinskih sestara i Hrvatske komore medicinskih biokemičara.


Cijeli tekst:

PDF

##plugins.generic.referral.referrals##

  • ##plugins.generic.referral.all.empty##


Hrvatski časopis za javno zdravstvo, ISSN 1845-3082, Otvoreni pristup - autori zadržavaju autorsko pravo uz obavezu navođenja izvora u slučaju citiranja