Koliko znate o drogama? (How much do you know about drugs?)

Tvrtko Pervan

Sažetak


U okviru obilježavanja Mjeseca borbe protiv ovisnosti u Samoboru je, u organizaciji Zavoda za javno zdravstvo Zagrebačke županije – Služba za prevenciju ovisnosti, 3. prosinca 2007. godine održan stručni skup pod nazivom „Prevencija ovisnosti u Zagrebačkoj županiji – stanje i perspektive“.

U okviru skupa održano je šest predavanja i radionica koje su vodili istaknuti stručnjaci za prevenciju i liječenje bolesti ovisnosti s područja Županije, a glavne teme su bile stanje bolesti ovisnosti u Zagrebačkoj županiji te pristup i rad s ovisnicima.

Skupu je prisustvovalo 62 stručnih djelatnika osnovnih i srednjih škola, centara za socijalnu skrb te pravosudnih i zdravstvenih ustanova s područja Županije.

Jedna od radionica na skupu bila je i anketa „Koliko znate o drogama“, tijekom koje su učesnici u roku od dvadeset minuta trebali ispuniti upitnik, odnosno odgovoriti na 25 pitanja vezanih uz bazično poznavanje problematike droge i ovisnosti.


Ključne riječi


droge, anketa, podaci

Cijeli tekst:

PDF

##plugins.generic.referral.referrals##

  • ##plugins.generic.referral.all.empty##


Hrvatski časopis za javno zdravstvo, ISSN 1845-3082, Otvoreni pristup - autori zadržavaju autorsko pravo uz obavezu navođenja izvora u slučaju citiranja