O Zavodu za javno zdravstvo Zagrebačke županije – riječ ravnatelja (About the Institute of Public Health of Zagreb County)

Davorin Gajnik

Sažetak


Zavod za javno zdravstvo Zagrebačke županije osnovan je odlukom Skupštine Zagrebačke županije od 29.06. i 02.10.2006 godine, a upisan je u Sudski registar Trgovačkog suda u Zagrebu 09.11.2006. godine.

Stvarni početak rada Zavoda bio je 1. travnja 2007. godine kada su na rad u Zavod prešli dotadašnji zaposlenici Zavoda za javno zdravstvo Grada Zagreba koji su i do tada radili na području Županije, zaposlenici mikrobiološkog laboratorija u Ivanić Gradu koji su do tada radili u Zavodu za javno zdravstvo Sisačko-moslavačke županije, te zaposlenici Savjetovališta za prevenciju ovisnosti i rad s ovisnicima Samobor. Do početka rada Zavoda Zagrebačka županija je bila jedina županija u Hrvatskoj koja nije imala svoj zavod za javno zdravstvo, te je usluge pružao Zavod za javno zdravstvo Grada Zagreba.


Ključne riječi


Zavod za javno zdravstvo Zagrebačke županije, Zagrebačka županija

Cijeli tekst:

PDF

##plugins.generic.referral.referrals##

  • ##plugins.generic.referral.all.empty##


Hrvatski časopis za javno zdravstvo, ISSN 1845-3082, Otvoreni pristup - autori zadržavaju autorsko pravo uz obavezu navođenja izvora u slučaju citiranja