Priznanje zdravstvene mreže Jugoistočne Europe dodijeljeno primarius mr.sc. Vlasta Hrabak-Žerjavić

Vlasta Kaić-Rak

Sažetak


Prim.mr.sc. Vlasta Hrabak-Žerjavić, dr. med. u okviru Desetljeća sporazuma za javno zdravlje u jugoistočnoj Europi dobila je Priznanje za desetgodišnji izuzetni doprinos i predanost regionalnoj suradnji usmjerenoj unaprjeđenju zdravlja u jugoistočnoj Europi.

Priznanje su zajednički dodijelili Zdravstvena mreža jugoistočne Europe, Vijeće Europe, Vijeće za regionalnu suradnju, Banka za razvoj vijeća Europe i Svjetska zdravstvena organizacija- Regionalni ured za Europu na Trećem forumu ministara zdravlja. Tema Foruma bila je “Zdravlje u svim politikama u jugoistočnoj Europi:Zajednički doprinos cilju i odgovornosti”, a održane od 13-14. Listopada 2011. godine u Banja Luci, pod polugodišnjim predsjedanjem Bosne i Hercegovine Zdravstvenoj mreži jugoistočne Europe.

Prim. Hrabak-Žerjavić je od 2002. godine obnašala  dužnost nacionalne zdravstvene koordinatorice za Zdravstvenu mrežu jugoistočne Europe kao istaknutog javnozdravstvenog djelatnika s dugogodišnjim radnim iskustvom specijalista epidemiologa u Hrvatskom zavodu za javno zdravstvo.

Prim.mr.sc. Hrabak-Žerjavić predano je sudjelovala u svim navedenim poslovima, temeljem čega joj je i dodijeljenjo ovo priznanje.


Cijeli tekst:

PDF

##plugins.generic.referral.referrals##

  • ##plugins.generic.referral.all.empty##


Hrvatski časopis za javno zdravstvo, ISSN 1845-3082, Otvoreni pristup - autori zadržavaju autorsko pravo uz obavezu navođenja izvora u slučaju citiranja