Znanstvenoistraživački rad u Institutu za medicinska istraživanja i medicinu rada

Martina Piasek

Sažetak


Znanstveni rad u Institutu za medicinska istraživanja i medicinu rada, Zagreb odvija se u okviru trajne istraživačke djelatnosti i znanstvenih projekata ugovorenih s Ministarstvom znanosti, obrazovanja i športa republike Hrvatske, međunarodnim i domaćim ustanovama te u okviru međunarodnih projekata.

Od početka 2007. godine većina znanstvenoistraživačke djelatnosti odvija se unutar 22 znanstvena projekta i 3 programa ugovorenih s Ministarstvom znanosti, obrazovanja i športa republike Hrvatske (MZOŠ; prvi ciklus znanstvenih projekata i programa, http://bib.irb.hr/lista-ustanove?sifra=22&period=2007). Znanstveni programi su multidisciplinarni i sastoje se od projekata iz raznih znanstvenih područja. Dva od tri prihvaćena znanstvena programa čiji je nositelj Institut za medicinska istraživanja i medicinu rada nalaze se na popisu prosudbene skupine Javnozdravstvena istraživanja. dok je treći znanstveni program u području Prirodne znanosti, prosudbena skupina Kemija i sadrži nekoliko projekata iz područja javnozdravstvenih istraživanja.


Cijeli tekst:

PDF

##plugins.generic.referral.referrals##

  • ##plugins.generic.referral.all.empty##


Hrvatski časopis za javno zdravstvo, ISSN 1845-3082, Otvoreni pristup - autori zadržavaju autorsko pravo uz obavezu navođenja izvora u slučaju citiranja