Najava projekta - Vodič za pacijente

Slobodan Lang

Sažetak


U ovom broju HČJZ činimo novi korak u razvoju partnerstva za zdravlje. Do sada smo učinili slijedeće:

1. Na I. Hrvatskom Kongresu preventivne medicine i unapređenja zdravlja pokrenuli smo inicijativu za biblioteku 50 Savjeta za zdravlje, putem koje bi se obradila razna područja zdravlja i zdravstva (50 savjeta za demografsko zdravlje, te savjeta za zdravlje majki i djece, 50 savjeta za zdravlje žena, 50 savjeta za zdravu školu, 50 savjeta za zdravlje starijih ....)

2. Na I. Hrvatskom Kongresu preventivne medicine i unapređenja zdravlja, objavili smo i prvu knjigu 50 Savjeta za unapređenje zdravlja, Dr. Suzane Janković, koja je izuzetno prihvaćena i očekivano razgrabljena. Bili smo pripremljeni i stavili smo je ne Web stranicu zavoda i tako učinili dostupnom svim našim građanima. Oni su se obilno odazvali korištenjem i time pokazali ispravnost hipoteze o potrebi razbijanja hrvatske zdravstvene nepismenosti i želji građana za izgradnjom partnerstva za zdravlje.


Cijeli tekst:

PDF

##plugins.generic.referral.referrals##

  • ##plugins.generic.referral.all.empty##


Hrvatski časopis za javno zdravstvo, ISSN 1845-3082, Otvoreni pristup - autori zadržavaju autorsko pravo uz obavezu navođenja izvora u slučaju citiranja