Zdravi život u poslovnom svijetu - Lako je biti učinkovit, ali sačuvati zdravlje...

Zdenka Rukavina Slovjak

Sažetak


Lako je uspjeti, ali uspjeh ima cijenu. Lakše je predano i žestoko raditi, nego potrajati. Treba naći mjeru – to su govorili već stari Sumerani. Njihov je vladar Gilgameš otkrio ljepotu života u punoj mjeri. Sada, 5000 godina kasnije, na svakom od nas je red.

Knjiga Zdravi život u poslovnom svijetu treba nas podsjetiti na nešto što često spominjemo, onako usput i olako, a to je naše zdravlje. 
Dok jurimo u potrazi za poslovnim uspjehom, razapinjemo se između karijere, novca, obitelji, trčimo zapravo za vlakom kojega je nemoguće sustići. Da bi smo uspjeli postići harmoniju u životu neophodno je voditi brigu o svome zdravlju, jer gotovo svi koji su osvijestili važnost brige o svome zdravlju, pokušali i donijeli ozbiljne odluke, uspjeli su stići na vlak koji vozi put zadovoljnog i uspješnog života, čije zlatno doba nastupa  na prijelazu iz druge u treću životnu dob.


Cijeli tekst:

PDF

##plugins.generic.referral.referrals##

  • ##plugins.generic.referral.all.empty##


Hrvatski časopis za javno zdravstvo, ISSN 1845-3082, Otvoreni pristup - autori zadržavaju autorsko pravo uz obavezu navođenja izvora u slučaju citiranja